krearton_karton_karacsonyfa_dekoracio_cardboard_christmastree_decoration0126
KreARTON_karton_karácsonyfa_dekoráció_cardboard_christmastree_decoration0016KreARTON_karton_karácsonyfa_dekoráció_cardboard_christmastree_decoration0011KreARTON_karton_karácsonyfa_dekoráció_cardboard_christmastree_decoration0013KreARTON_karton_karácsonyfa_dekoráció_cardboard_christmastree_decoration0002KreARTON_karton_karácsonyfa_dekoráció_cardboard_christmastree_decoration0001KreARTON_karton_karácsonyfa_környzettudatos_cardboard_christmastree_recycle0010KreARTON_geometrikus_dekoracio_karacsony_cardboard_reuse_design0004

Környezettudatos karácsony csomag

5.200 Ft

A csomag tartalmaz 1 db 70 cm-es fehér, és 2 db 20 cm-es fehér karácsonyfát, valamint 1 csomag geometrikus, karácsonyfa díszt.
A karton karácsonyfákat kedved szerint díszítheted, vagy ha a natúr hangulat szerelmese vagy, már készen is van, boldogan használhatod.

A geometrikus díszeket kivágva, egyszerű papír ragasztóval összeragasztva, csodás kiegészítőket kapsz. Lehetnek akár a karton karácsonyfák, akár otthonod díszei.

A karton karácsonyfa egyik oldalról, tökéletes alternatívája a kivágott fenyőfának. Másrészt alapot ad a kreatív időtöltésre, egyedi ötletek megvalósítására. Díszíthető, dekorálható, önmagában szerethető.
Dekorációhoz választhatsz filcet, zsírkrétát, ragasztható anyagokat. Készíthetsz hozzá füzért, de akár felaggathatod rá hagyományos karácsonyfa díszeidet is.

 

Készleten

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.