Gyakori kérdések

A kartonról

A kartonról

Termékeink újrahasznosított hullámkarton anyagból készülnek. Tervezésüknél kifejezetten szem előtt tartottuk, hogy olyan önmagában is szerethető, és életképes termékek jöjjenek létre, melyek “fehér lap”-ként állnak a kreativításuk megélésére hajlandó gyerekek és felnőttek előtt. 
A díszítésnek csak a képzeletünk szabhat határt. Ha lapul otthon a mindenes fiókban pár gomb, színes cukorka, lejárt szavatosságú csillagánizs, szegfűszeg, vagy akár tavalyról megmaradt kötözőszalag, használjuk! Legyen szabad a fantáziánk, ne féljünk a szokatlantól! Megrendelés menete Megrendeléseket kétféle módon fogadunk: – közvetlen emailen küldött megrendelésed, a termékek és szállítási mód megjelölsével küldd az info@krearton.hu címre. A visszaigazolásban elküldjük bankszámla adatainkat, majd az átutalásod beérkezését követően termékedet postázzuk, vagy átveheted személyesen, attól függően, melyik átvételi módot választottad. – webshopunkon keresztül, ahol a fizetést biztonságod érdekében a Pay Pal rendszerén keresztül bonyolítjuk. Megrendeléskor a kosarad jóváhagyása előtt kerül sor a szállítási mód kiválasztására. Egy legördülő listából választhatsz országot, majd a PayPal rendszerében rögzített címedre fogjuk küldeni a rendelést. Amennyiben személyes átvételt kész itt az “other country” kategóriát kell megjelölnöd. A többi részletet email visszaigazolásunkban elküldjük részedre. Ha elakadsz, problémába ütközöl, kérdezz, keress minket, segítünk.

Fizetés PayPalon keresztül

Fizetés PayPalon keresztül

A termékek fizetése a PayPal rendszerén keresztül történik, melyhez nem szükséges PayPal regisztrációval rendelkezned. A PayPal rendszerét használjuk, a biztonságos bankkártyás fizetés érdekében. Így adataid biztonságban maradnak. A fizetés során a PayPal oldalán, baloldalon látjuk megrendelésünk összegzését és hogy mennyit kell fizetnünk. A jobb oldalon a “Have you Paypal account?” kérdés alatt, amennyiben van PayPal számlánk, a paypal e-mail címünket és jelszavunk kell beírni, a paypal számlánkra lépünk be, ahol jóváhagyhatjuk, hogy a paypal egyenlegből levonják a pénzt. Ha nincs paypal számlánk és bankkártyával fizetnénk, klikkeljünk a “Don’t have Paypal account?” feliratra! Itt a kártyaszámot, lejárati időt és a kártya hátulján található 3 jegyű szám megadásával indíthatjuk el a Paypal fizetést.

Szállítás DPD futárral

Szállítás DPD futárral

Megrendelésedet a DPD futár segítségével juttatjuk el, az általad megjelelölt címre. A házhozszállítás díja 0-3 kg 1.300 Ft, 3 kg felett 1.500 Ft. A termékek kiválasztása után először csak az országot kell megadni, majd a Fizetés gomb megnyomását követően átirányításra kerülsz a PayPal oldalára, ahol a biztonságos kártyás fizetés történik. Itt kell megadnod pontos szállítási címedet. 
A DPD futár ugyan 3 alkalommal megkísérli a csomag kézbesítését, de kérünk, ügyelj Te is, hogy pontosan add meg szállítási címed.

Személyes átvétel

Személyes átvétel

A megrendelt termékeket lehetőséged van személyes átvétellel kérni együttműködő partnereinkhez (információ a weboldalon az “Itt találsz meg” alatt található). Fontos, hogy csak előzetesen megrendelt termékek, az ellenérték átutalását követő nyitvatartási naptól, 5 munkanapon keresztül állnak rendelkezésre a boltban. Kérem, ügyelj, hogy ezidő alatt vedd át megrendelt termékedet. Ha kéredésed van, írj nekünk, igyekszünk segíteni: info@krearton.hu

Garancia

Garancia

A tervezés és gyártás során törekszünk a tökéletességre. Termékeinket gondosan alkotjuk meg és hosszan teszteljük, de előfordulhat, hogy nálad, a te környezetedben máshogy működnek a dolgok.
Ha termékeddel kapcsolatban kifogásod, problémád van, ne habozz, írj nekünk, Igyekszünk a legmegfelelőbb megoldást megtalálni.